Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har nyligen gjort slut med en kille som inte kan släppa taget om mig. det här är lite hur vi känner...


såra dig

med mig brukade du skratta
och jag brukade alltid fatta

med mig brukade du le
det var mig du tyckte om att se

runt mig brukade du skina
innan ditt liv blev pest och pina

i ditt hjärta var jag skriven
men du tog mig förgiven

nu har jag bett dig att försvinna
och ditt varma blod har börjat rinna

*********************

om mig brukar du drömma
fastän jag ber dig att glömma

i ditt hjärta finns en bild på mig
som jag var när jag var med dig

i din själ lever jag kvar
i ditt sinne är jag allt du har

men du måste ta ett nästa kliv
och börja leva ett nästa liv

du vet själv att du är värd bättre än mig
jag önskar bara att jag inte behövt såra dig




Fri vers av Jessika M. Holm
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-08-21 22:08



Bookmark and Share


    som
vackert vackert.
2007-04-23

  Sayonarah
fint skriven.
tycker om ordvalet.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessika M. Holm
Jessika M. Holm