Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina päron i ett nötskal :P


Tack för erat jävla försök att uppfostra mig!

Tack
för att ni aldrig uppskattar vad jag gör
hade ni gjort det så hade jag aldrig ansträngt mig för att göra bättre

Tack
för att ni aldrig trott att jag kan någonting
hade ni gjort det så hade jag aldrig bevisat för mig själv att jag kan

Tack
för att ni inte gett mig allt jag vill ha
för då skulle jag blivit självisk och bortskämd

Tack
för att ni aldrig pratat med mig om alkohol och knivar
hade ni gjort det så hade jag vetat tillräckligt för att inte dricka eller skära mig

Tack
för att ni alltid trott att ni är perfekta
hade ni inte trott det så hade jag inte vetat att inget är perfekt

Tack
för att ni aldrig gjort något åt mig
hade ni gjort det hade jag blivit kräsen och självgod

Tack
för att ni inte bryr er om vem jag är med
hade ni gjort det så hade jag kanske inte kunnat träffa mina underbara vänner

Tack
för att ni är dom ni är
hade ni inte varit det så skulle jag inte veta hur man absolut inte ska vara

Tack
för att ni skriker åt mig så fort jag säger vad jag tycker
hade ni inte gjort det så hade jag inte tänkt igenom noga vad jag faktiskt tycker

Tack
för att ni behandlar mig som skit
hade ni inte gjort det så hade jag inte ansträngt mig för att inte bete mig som skit

Tack
för att ni hatar mig
hade ni inte gjort det så hade jag inte vetat vad hat är

Tack
för att ni krossar mitt hjärta bara ni tittar på mig
hade ni inte gjort det hade ingen kunnat laga det igen

Tack
för att ni mobbar mig
hade ni inte gjort det så hade jag inte vetat att man inte ska behandla folk illa

Tack
för att ni tror att jag inte kan någonting
hade ni inte gjort det så hade jag aldrig tänkt på hur mycket jag faktiskt kan

Tack
för att ni aldrig har varit glada i min närhet
hade ni varit det så hade jag utgått från att alla tycker om mig, och inte försökt vara så trevlig som möjligt

Tack
för att ni aldrig varit stolta över mig
hade ni varit det så hade jag inte kunnat skriva sånt här nu

Tack
för att ni aldrig älskat mig med eran låssaskärlek
hade ni gjort det så hade jag aldrig lärt mig att älska på riktigt

Tack
för era hårda år med mobbing och nedvärderingar
hade ni inte gett mig dom åren så hade jag inte varit så här stark




Fri vers av Jessika M. Holm
Läst 685 gånger
Publicerad 2005-08-24 19:40



Bookmark and Share


    Beng-tze
Jag hade läst, men den ångest som
kommer från en tonåring är för stark för
mig att bära. Det var knappt jag överlevde
tonåren själv, så håll nu i minnet att ni
är en stark, stark art som får ta den största
andelen av världens skit.
2005-08-26

  Karl Henrik Karlsson
väldigt fint! jag menar det verkligen, precis så känner jag också, och vartenda ord är sant. Det är de som är mobbade och utstötta som blir någonting stort senare i livet
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jessika M. Holm
Jessika M. Holm