Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig (läs,läs,läs!)

när du ler och solen lyser upp din kropp
är det någonting i världen som plötsligt är mitt
en rofylld glänta glittrar av hopp
hopp mitt hjärta delar med ditt

när du pratar och sjunger med levande stämma
är det någonting i världen som liksom föds på nytt
allting får en glänsnde yta
och liksom skiner som på nytt fött

när du stannar upp i evigheten
på en plats djupt i ditt sinne
för att minnas att du älskar
och för att skapa ett nytt minne

när du passerar det stadie
där du inte längre har någon makt
utan flyger fritt under molnen
och ser ner på allt utan förakt

när dina ögon glittrar till
av sanna glädjetårar
då tar sig en solstråle ner i mitt hjärta
och skyddar mig från allt som sårar

när du bara ser på mig
och undrar vem jag är
bara för att jag ser på dig
och beundrar hur vacker du är

......

då blomstrar världens ängar
då sjunger jorden sin glädjesång
då stannar vi i tiden
för att sedan fortsätta på en gång

.......

och allt jag vill att du ska veta
är hur underbar du är
och detta är alltså till alla
som någonsin läser det här




Fri vers av Jessika M. Holm
Läst 786 gånger
Publicerad 2005-09-20 21:45



Bookmark and Share


  Jacke Drömaren
Den va fin det fick mig att minas en massa.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessika M. Holm
Jessika M. Holm