Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste låta dig gå

I alla år har jag längtat
efter att få känna den där
känslan jag fick när jag
såg dig första gången

Har längtat efter pirret
i magen och den ljuva
harmonin som spred
sig i hela min kropp

Drömt om att få glida
in i din famn och möta
din blick medan dina
händer smeker mitt hår

Plötsligt går du förbi och
när du vänder dig om
som om att du känner
min närhet så vet jag

Jag måste låta dig gå




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP