Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstjärna

Går ut på en tidig promenad
ser en liten morgonstjärna
som envist dröjer sig kvar

Många kvällar och nätter har
stjärnorna varit mitt sällskap
de har alltid gett mig tröst

Skulle vilja kunna plocka ner
några och lägga dem i en fin
ask och ha sällskap på dagen

Sakta bleknar morgonstjärnan
bort och ensamhetens eko når
mitt värkande brustna hjärta




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-27 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP