Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensitiva liv


En
fladdrande vinge
är handen
över hjärtats slag

Ett
darrande blad
med nerver
genomlysta
utanpå

Är den skälvande
dagen

Så svår att nå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-05 12:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk att vända ett blad
varje dag
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP