Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trädgårdstankar


Alltid nära mitt inre hav

I min trädgård
lång från havet
är det havets brus
jag hör ändå

När vinden
skakar om bland
lövträdens grenar

Sköljer känslan
av frihet över
allt det
jag inom mig hör

Stundom som
den glittrande
lilla bäcken

Men även som
den största av vågor
i världens alla
stormande hav

Som den klaraste
av alla mina tankar

Sprungen ur
ett eget inre
stort
och brusande hav





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-06-29 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
”Jag kommer av ett brusand´hav”
Självbiografi av Evert Taube.
En av de största i svensk historia.
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP