Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett mästerverk i sig Eget foto


Bron



Bron

en grundmurad
skönhet

Skarpskuren
skulptural

med egensinnig
arkitektur

Bryter linjer

skapar skugga
släpper in ljus

Bron

Ett
arkitektoniskt
mästerverk

längs en
enahanda väg






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-05 10:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastisk fin fotovinkel på bron.
Det finns flera arkitektoniskt fina broar i Sverige, en är Angeredsbron i Göteborg
och den påseglade Almöbron i Stenungsund där bron kollapsade och flera bilar körde över kanten.
2024-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP