Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggfrisk morgon



Droppe
genomskinlig
klar

vilande
i daggkåpeskål

Låter sig vaggas
fram och åter

en skänk
från ovan

I väntan
på den nya dagen









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-07-04 08:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Daggkåpans hydrofobi
är ett skådespeleri
av underbart slag
en morgondaggig dag


2024-07-04

  Kungskobran VIP
Daggkåpans hydrofobi
är ett skådespeleri
av underbart slag
en morgondaggig dag


2024-07-04

    Lena Staaf VIP
Enkla ord fångar den friska morgonen. "Daggkåpeskål".
2024-07-04

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild, buren av ett skirt ljus.
2024-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP