Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Avsidesvägen

Den väg
lite vid sidan av

som vi for förbi

Mellan gräs

grönskande
grenverk
buskar och snår

i sommartid

Den vi aldrig tog

Blev till bara
en liten glimt

av något vi aldrig
lyckats nå

Men i vår fantasi

levde
den längtansfyllda
drömmen
kvar ändå





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-07-03 10:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En glimt, en missad möjlighet. Fantasin hjälper till att föreställa oss vad vi missat.
2024-07-04

  Kungskobran VIP
Man funderar ibland på hur livet hade gestaltat sig om man gjort en annat val.

2024-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP