Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stiltje


Sida vid sida
intill
strandkanten

Björkens stam
lutad mot
tallens

I vindstilla
vila

Skymningsblå
strandnära
stiltje




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-01 08:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar att vi trots olikheter kan vara varandra nära i lugn, ro och harmoni.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP