Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Seren konst


Längtan bär
det längtan vill

I strömmande
vågen
av och till

Allt som dumpats
rostat sönder
eller gått i kras

Formas om av vågen
len

till små konstverk
av snäckskal, drivved
och ädelsten











Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-07-01 14:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2024-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP