Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mota Olle i grind


Det egna inre mörker
som några av oss bär

kan ibland oss skrämma
så det stör

Likt det yttre mörker
som är svårt att hantera
I den så kallade
verkligheten utanför

Så var på din vakt
och låt inte
det alltför sorgligt
svarta i ditt hjärta
tränga in

Nej försök så gott det går
behålla det ljusa
så obefläckat du kan
I själen din




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-16 16:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Visst kan det vara en daglig kamp att hålla mörkret ifrån sig. Att gå ut en stund mitt på dagen när det är som ljusast hjälper mycket!
2022-11-17

  Kungskobran VIP
Försöka duger
men se upp
så du inte ljuger
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP