Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mor och dotter dikt


Vägarna vi drömt


Var möts vi efter vägen
kanske nere vid sjön
Eller efter någon av
de vägar vi båda drömt

Du vet jag går där
vid sidan om
och vill dej väl
Ännu en tid
av minnen
och framtidstro

Fastän vägen knappat in
en smula
och inte längre
syns mig lika lång

Vandrar vi den fram
med drömmarna intakta
du och jag
Mor och dotter på
vandringsfärd ännu en tid

Tillsammans
efter den slingrande stig
Där du en gång
ska fortsätta vandra
utan mig





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-01 07:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om vår slingrande färd
i denna oroliga värld
Bokmärkes
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP