Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska det vara så svårt..

Ingenting blir
som man vill

ingenting
är som det ska

Är det
kanske någon
som haft
en sådan dag?

Det kan väl
inte vara bara jag!

Kanhända
tar man lärdom
av det som skett

Eller väljer att
dra sig undan
på ett
eller annat sätt

Kanske
drar man in
sin arma hjärna
i ett skal

För att
slippa höra den
älta sitt mantra
om en
förorättad själ

Som den gärna gör
när något blivit fel

Fastän man
egentligen
från början
bara menat väl !







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 09:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag drar mig oftast undan.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP