Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidsfrist

Ett levande liv att leva
ett mörker att vila i

En tystnad att ge
till varandra

Och tanken att vara fri

En hand
och ett lyssnande öra

En glöd att värma sig vid

Du vet nog vad på jag
syftar

Det krävs bara
lite mer tid








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-08 08:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En av dina allra bästs, bokmärkes
2023-09-08

    Lena Staaf VIP
Rytmisk och fin dikt. Tänk att det alltid saknas tid!
2023-09-08

  Larz Gustafsson VIP
En utmärkt dikt.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP