Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatueringskonsten


En del tatuerar
en ringlande orm
längs sin arm
En annan en ros
vid sin barm

En tredje funderar
över vad
den ska tatuera
utan att väcka harm

En fjärde är feg
och kör en gnuggis
som går att tvätta bort

En femte gör en
helkroppstatuering
av en helt annan sort

Sådan är
tatueringskonsten

Där motiven skiftar
likt ödets lott




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-22 11:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Titta på mej, titta på mej
om man inte blir uppmärksammad
på något annat sätt
så finns ju alltid tatueringen till hands
2023-09-23

    Drömmar i universum
Jättefin dikt olikheten av människors tatueringar , stil o konst på kroppen :)
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP