Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar


Vissa dagar är inte
lika andra
trampar inte bara på

Känns svårare att gå

Vissa dagar är inte
lika andra

förvränger vyn
förändrar din syn

Vissa dagar är inte
lika andra
men de måste gå ändå

Vad har man annars
att välja på?




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-27 15:33



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ett rakt budskap att livet kan vara svårt o ens steg en viss dag o de blir svårare o se de fina i livet men man försöker ändå :)
2023-09-27

  Larz Gustafsson VIP
This too shall pass...

Inget här på jorden varar för evigt, som min bättre hälft sade i ett oförglömligt uttalande.
2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP