Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens hemlighet


Den morgondag som var
förvandlad i ett slag

Syns ljusare idag

När natten dragit undan
orosrester från igår

Syns åter en ny morgon
med klarare sikt
skaka av sig gårdagens
elände och förtret

Hur det egentligen gått till
Är det nog bara natten själv
som vet







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-28 07:28



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Jesus skingrar andens natt.
2023-09-28

  Kungskobran VIP
Drömmars renande effekt
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP