Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Med långsamma steg genom parken

Lövens torra rester
ännu på grenarna kvar
Fastän regnet som föll
fick grönskan att återuppstå

När nu också skogen sakta
har börjat glöda
I alla nyanser av det röda

Och september månad
som nu mot oktober går
har lämnar sina spår
av lönnlöv över marken

Där någon vandrar
långsamt genom parken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-28 08:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hösten är här
Jag hatar den där
nyansen av gult
Så vidrigt och fult

Det är bara rubbade människor som uppskattar höst och vinter.
2023-09-28

  Kungskobran VIP
Hösten är här
jag håller den kär
med gult orange och rött
jag hälsar dig väl mött
2023-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Som att vandra i sommarens spår - och samtidigt, alltid - mot nästa sommar.

2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP