Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sparlåga



Tig
låt bli att tala
Försänk
dig själv i dvala

Vad gör man
när tröttheten
känns så kompakt

Så man
skrinlägger ting
efter ting
Till förmån för
ingenting

Tig
låt bli att svara
Försänk dig själv
i dvala

Ligg bara still
som också björnen vill
Då den i idet sänkt
sin kroppstemperatur
och kanske drömmer
om att istället vara
en tjur

Vad gör man då
tröttheten känns så
kompakt?

Bara tig

Du behöver
inte ens på den frågan
svara!





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-29 15:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förstår vad du menar
ibland vill man bara………
2023-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Stand by.
Du kommer igen.
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP