Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sommarsurr..

Så mycket
rör sig härute

efter vinterns gång

En humlas surr
en mås på glid

Är bara något
av allt som händer
i sommarens tid

Nu tycks också
allehanda projekt
sättas igång

När grannar syns
spika och hamra
dagen lång

Själv nöjer
jag mig dock
med att se på

En fågels flykt
högt upp i det blå

och den lilla
arbetsmyran
som får det att
verka så lätt
att bära så tungt

Och ändå
bara fortsätta att
i sommarhettan
streta på








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-28 11:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I'm just sitting here watching the wheels go round and round. I really love to watch them roll." (John Lennon)
2024-05-28

  Kungskobran VIP
Fint om rättigheten att vara “Busy doing nothing”
2024-05-28

    Lena Staaf VIP
En dikt fylld av sjudande liv att avnjuta från en stubbe eller en bänk.
2024-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag har sömnproblem varje natt.
I morse, då jag inbillade mig att jag äntligen skulle få sussa, slets jag bryskt ur den villfarelsen av traktorer och lastbilar ute på Forellplan.
Först nu är det riktigt tyst.
2024-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP