Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kustnära träd


Dröjande
steg längs
en strand

Stannar
till
vid det träd

som med
gren
och stam

Ständigt
söker sig
allt längre ut

från kust
och land





















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-29 09:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv kustnära och strävar utåt.
2024-05-29

  Kungskobran VIP
Fint om
Denna ständiga strävan
2024-05-29

  Dreamcatcherpoetry
Så fint skrivet, enkelt men så talande.
2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP