Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vägen hem och vägen bort



Alla tankarna
kring
stort och smått
du bar längs med
vägen

Fick de någonsin
något svar

Eller gjorde de dig
bara mer förlägen?

Om det talar
inte vägen

Där den
slingrar sig
allt längre bort

så hemlighetsfull
och förtegen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-30 14:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk havsväg på bilden, med havet i fonden.
Påminner mig om min barndoms Rullsand och Brämsand i Norduppland.

"Sjärnan från Betlehem leder ej bort men hem."

"Det går en bro från tro till ro." (Setterlind)
2024-05-30

  Kungskobran VIP
Din fina dikt och foto påminner mig om en sång av Povel Ramel

Följ mig bort på vägen så ses vi
längre fram
Jag går min väg
du går din väg
det är vår väg
det är en svår väg
2024-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP