Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Eviga sommar


Sänker sig
med
solvarm glöd

bak skogens
siluett

Minnet av
den
sommardag
som nyss passerat

Och alla andra
som komma ska

De som fått
namnet

Evig Sommar





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-04 21:33



Bookmark and Share


  Rubia VIP
så vackra rader, skänker hopp
2024-06-10

    Lena Staaf VIP
Så fint! Vissa dagar med oföränderligt vackert väder känns sommaren evig.
2024-06-06

  Kungskobran VIP
När man var liten kändes det som evig sommar och det var alltid vackert väder.

2024-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP