Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt den börja!


Trevande
söker morgonen
sig ut i ljuset

På avvaktande vis

Dagen är inget
hastverk

Inget att rusa förbi
eller släta över

som vore den en
bagatell

Tänk

låt den börja
jag är med !!





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-07 08:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr.
2024-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP