Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mänsklighetens kör



Känn
efterklangen

från alla
fågellika strupar
vibrera

Våga hoppas
på det bästa
för oss alla

då du
gör det du gör

Lyssnar till

rösterna
ur
mänsklighetens
storslagna kör






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-10 10:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ger en mäktig känsla av körsång. Hoppas inte ett gemensamt berusat skrål, bara?
2024-06-10

  Kungskobran VIP
Fint gillar, bokmärkes
2024-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP