Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanjens blomning


Liknar eken till form och storlek

Den som just denna sommar
tycks mig mer storslagen och stolt
än förut

Kanske beror det på värmen

Eller bara min egen med åldern
förändrade syn

När jag ser den sträcka sina grenars
uppåtsträvande blomning

Mot det blåaste av blått i skyn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-12 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP