Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspring



Syrenerna de mörka lila
har lagt sig till ro
under dina ögonlock

De som ger drömmen
sin mättnad och tyngd

Medan de vita
flyktiga som molnen
ihop med de ljusare lila
hopsnörande
med blågult band

Blir kastade, uppfångade
och hängande
i ljusa hoppfulla klasar

Kring den nybakade
studentens hals





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-13 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP