Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolltider

Vem är det som
går bärsärkagång

på vårt annars så
fridsamma torg

Vem är det som
som verkar vilja välta
varje upprätt stånd
så burdust

Är det en människa
eller bara
ett klumpigt troll

Som verkar ha
gett åt sig själv

En så betydande
och elakartad huvudroll







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-13 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP