Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre symboler som hängt med…


Våga vara den som
älskar livet
Våga hoppas och tro

Ge symboliken
en chans

Se silverglansen
i kedjan
kring hennes hals

Där tre ting hänger
som ännu inte
fastän de nötts ner
av tidens tand

Helt saknar
sin mening och relevans






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-16 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP