Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbakablickar på gott och ont


Mitt namn är Nostalgia…


En första kärlek
så fulländad fin

Ett barn jag givit
dess namn

Ville få vara i början
på nytt
Med stor hänförelse
och passion

Men kanhända
har jag bara gjort
nostalgin

till någon sorts egen
och alltför sentimental
religion




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-17 10:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vackert om nostalgi

Nostalgin
den är fin
ger ro i sin

2024-06-17

  KYREUS of Sweden
Mycket mänskligt!
Glömskans totalmörker
vore etter värre.....
2024-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP