Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skogen smyger sig på

Skogen smyger sig på
med tjärnens
svarta vråldjupa öga

Med myrens våtmark

Och den slingrande
stigen vi brukar ta
ner mot sjön genom den

Skogens stjärneögon
glittrar i bäckens vatten

Skogen smyger sig på

Gömmer både det du
helst vill glömma

och sådant du gärna vill
komma ihåg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-06-18 13:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint, bokmärkes
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP