Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelarna


Vad var det du kom fram till
för egen del?

Kanske detta med att livet självt
kan liknas vid ett skådespel

Där några ska falla medan andra
fortfarande står upp

Var det sådant du kom fram till
som fick dig att verka så klok

Sånt som att livet självt
är ett drama och inte går
att läsa sig till i någon bok

Att livet måste levas slag i slag
och att imorgon är en annan dag

Var det sådant som fick dig att
verka så klok
Du som alltid följde ditt eget huvud
och sällan raderna i någon annans bok

Var det kanske det som gjorde
att du ändå valde att göra entré

I det skådespel
där alla ändå i sista akten får va med

Den där vi skådespelare
får visa upp oss precis som
sådana vi e




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-06-19 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP