Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tallskogens beröring


En molntät
och nertyngd sky

Berörd
med svepande
fjädrande
penseldrag

Av högresta
furors stammar
och kronor

En målande
högstämd bild

Av tallskogens
beröring




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-23 10:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tallskogen med sina raka furor är fascinerande , fint fångat av dig
2024-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP