Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En drömmares väg


Där himmel möter hav


En drömmare på väg
bärande allt han har

Alltid lika blåögd
och naiv

Med blicken fäst
i det blå
där himmel möter hav

En drömmare som går
vägen fram
Med eftertänksamma
längtansfyllda steg

Alltid längs den väg
där himmel möter hav







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-26 10:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjusigt.
2024-06-26

  Olof Lagerhorn VIP
Fint gestaltat av ett drömskt sinne.
2024-06-26

  KYREUS of Sweden
Serent....
2024-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP