Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Reflektion


Silversträngar

över vågors gång

Spegelgatans
ljusa linjer

över tjärnens
djup och svärta





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-06-27 09:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint, både ord och bild.
2024-06-29

    Lena Staaf VIP
Mycket vackert skrivet och fotat. Bokmärker!
2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
"Silvermåne över Bergen".
Tänker här på Lundells livfulla skildringar av Haväng, Österlen samt barndomens Värmdö (var det väl?)
2024-06-27

  alicja lappalainen VIP
En grafisk bild av vattenytan.
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP