Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


På samma gamla hedervärda kafé

När musiken i vågor strömmar mot en
återigen från samma högtalare
på samma gamla kafé

Slår man sig till ro och glömmer lätt
var någonstans det är man e

Fastän bullen redan är uppäten
och kaffet nästan helt passé

Så vill man inget hellre
än att få lyssna till musiken
och bara sitta ner för en stund

Och söka minnas vissa saker
som sånt man nästan tror sig
redan ha glömt

Som för vilken gång i ordningen
och varför man återigen
tycks ha valt att dra sig tillbaka
just här

På samma gamla hedervärda
kafé






Kan man för en stund




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-27 17:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin nostalgitext!
2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Så dyrbart det är när kaféägarna accepterar att man likt Nils Ferlin kommer och slår sig ned en stund, utan att man för den skull måste beställa in wienerbröd i parti & minut.
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP